Integritetspolicy


HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

GDPR är den dataskyddslag som gäller för hela EU f.o.m. 20180525. Du som Kund på BySofiaWistam kan känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Den nya lagen innebär att du som kund har rättigheter att beställa de kontaktuppgifter som finns sparade om dig. Som kund lämnar du själv dina personuppgifter i kassan vid köp. Vi samlar dessa uppgifter för att kunna skicka din beställda vara och kunna skicka marknadsföring om du godkänner detta. Vi samlar även in mobilnummer och e-post för att aktuellt fraktbolag ska kunna avisera leverans via SMS /e-post. Vi använder även din epost för orderbekräftelse, fakturering och annan kommunikation som t.ex. returer och reklamationer. Ingen övrig information samlas in som är mer personlig som tex politiska åsikter m.m. Spridning av personuppgifter sker till: Den som handlägger det ekonomiska beroende på vilket betalsätt du som kund valt i kassan. Vi samarbetar med Momindo, Trustly, Izettle och Swish.

Laglig grund: Fullgörande av köpeavtalet. Denna insamling av dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden enligt köpeavtalet. Om uppgifterna inte lämnas kan våra åtaganden inte fullgöras och vi tvingas därför neka dig köpet.

För att kunna hantera erbjudanden och nyhetsbrev sparas dina uppgifter via Shopify.

Vi använder oss också av Google Analytics samt Facebook-pixel för att kunna mäta trafik på hemsidan.

Vi sparar aldrig dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för respektive ändamål.

Vi kan komma att göra ändringar i vår integritetspolicy. Den senaste versionen av integritetspolicyn finns alltid här på webbplatsen

COOKIES 

Vår webbshop använder sig av Cookies för att underlätta och förbättra din upplevelse. Cookies lagras i din webbläsares minne och innehåller bland annat information som ip-adress, webbläsare, operativsystem, datum och tid för besöket. Du kan undvika Cookies på www.sofiawistam.se / www.bysofiawistam.se genom att stänga av det i inställningar för din webbläsare. Notera dock att många funktioner då kommer att sluta fungera eller fungera sämre. Genom att använda och besöka sofiawistam.se och bysofiawistam.se godkänner du användningen av cookies.
 

Hur kontaktar du oss lättast vid frågor om GDPR?

Om vill veta hur vi använder dina personuppgifter - kontakta shop@sofiawistam.se.