Öppet köp - Fri frakt - Fri retur

Öppet köp - Fri frakt - Fri retur

Om Oss


OM FÖRETAGET BY SOFIA WISTAM

Företaget startades 2018 i Stockholm och säljer handgjorda i silver och gulddoublé smycken on-line.  Smyckena blev en succé direkt och är idag Sveriges snabbast växande smyckesföretag.

Alla Sofia Wistams smycken bär på en historia. Det handlar om kärlek, glädje, hopp, vänskap, att leva i nuet och mycket annat. För den som bär smyckena kan det fungera som en symbol eller påminnelse kring det som är viktigt i livet. Vi kallar det smycken med mening.

Sofia designar och utvecklar alla smycken. Företaget drivs tillsammans med maken Magnus som tidigare drivit och varit ytterst ansvarig för några Sveriges ledande smyckesvarumärken. Däribland Efva Attling Stockholm och Engelbert Juveler.

Om Sofia

Sofia startade sin karriär på 80-talet som fotograf, designer och stylist och arbetade med flera av Sveriges största artister och modemagasin. 

Under 90-talet började Sofia arbeta som programledare i tv, och genom åren gjort mer 20 olika shower för Sveriges största kommersiella tv-kanaler.  

Förutom arbetet som smyckesdesigner är Sofia ständigt aktuell som TV-programledare, influencer och med den egna podcasten Wahlgren & Wistam kan man varje vecka höra henne och artisten Pernilla Wahlgren prata om livets berg- och dalbana.